Luxusní pruhované satény jsou zpět!

S radostí oznamujeme, že naše oblíbené saténové povlečení s proužkem je opět skladem! Toto luxusní povlečení je vyrobeno z kvalitní 100% bavlny, která zaručuje dlouhou životnost a maximální pohodlí. Bavlněný satén je nejen jemný na dotek, ale také prodyšný, což zajišťuje komfortní spánek po celou noc.

Snadná údržba a hygienická čistota

Povlečení lze prát na 60°C, což zajišťuje snadnou údržbu a hygienickou čistotu. Vyšší teplota praní účinně odstraní veškeré nečistoty a bakterie, což je ideální pro alergiky a osoby s citlivou pokožkou. Jemný materiál s jemným leskem na povrchu působí luxusně a dodává vaší ložnici elegantní vzhled.

Nadčasový design s vetkanými proužky

Jednobarevné provedení s vetkanými proužky přináší nadčasový design, který se hodí do každého interiéru. Proužky vytvářejí jemný vzor, který dodává povlečení rafinovaný vzhled bez zbytečné okázalosti. Toto povlečení je perfektní volbou pro každého, kdo chce do své ložnice vnést nádech elegance a luxusu.

Široký výběr barevných variant

Navštivte náš e-shop a vyberte si z naší nabídky saténového povlečení s proužkem. K dispozici je několik barevných variant, které snadno sladíte s ostatními prvky vaší ložnice. Těšíme se na vaše objednávky a jsme připraveni vám poskytnout prvotřídní zákaznický servis! V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat, rádi vám poradíme a pomůžeme s výběrem.